We gaan weer naar buiten met onze sportinstuiven!

//We gaan weer naar buiten met onze sportinstuiven!

Het is weer warm en zonnig weer, reden genoeg om de sportinstuiven weer naar buiten te verplaatsen. Vanaf 6 maart worden deze georganiseerd op het terrein van Wijkvoorziening ‘t Doesgoor (bij SV Hector). Hieronder is het programma te vinden voor komende maand met onder andere natuurlijk de Obstacle Run!

Woensdag 6 maart Capture the Flag 
Bij het spel Capture the Flag zijn er twee teams, het rode en het blauwe team. Beide teams hebben in de zelfde kleur een vlag die zij moeten verstoppen en wanneer het spel begint de vlag verdedigen. Terwijl zij hun eigen vlag verdedigingen moeten ze ook in de aanval gaan om de vlag van de tegenstander te onderscheppen. Heeft jouw team de vlag van de tegenstander gevonden dan krijg jouw team een x aantal punten. Het team met de meeste punten heeft gewonnen. Klik hier om je aan te melden!

Donderdag 7 maart Pacman
Ooit Pacman op de spelcomputer gespeeld? Dan is dit echt iets voor jou! We spelen namelijk Pacman in real life. Het spel wordt levensgroot uitgezet met daar in natuurlijk Pacman en de spoken. Wie pakt de meeste bolletjes? Klik hierom je aan te melden

Woensdag 13 maart Urban Hockey
Urban Hockey is een uitdagende, ‘coole’ vorm van hockey die je overal kan uitvoeren, ook op straat. Het bestaat uit Streethockey 3v3 en 5v5, Urban Skills & Tricks, Urban Challenges, Urban Battles en Urban Parcours. Kun jij je Skills en Tricks tonen tijdens de Sportinstuif? Klik hier om je aan te melden!

Donderdag 14 maart Expeditie Robinson 
Bij het spel Expeditie Robinson gaat het om zo snel mogelijk de verschillende onderdelen te behalen. Ben jij goed in puzzels, denk spellen, kracht onderdelen en heb jij een goede uithoudingsvermogen, klik dan hier om je aan te melden en bewijs dat jij de ultieme Robinson bent.

Woensdag 20 maart Olympische spelen
Op 20 maart hebben we de Olympische spelen op de agenda staan. Wil jij diverse sporten beoefen en kijken of je hier goed in bent? Klik hier om je aan te melden om te kijken of jij een echte atleet bent!

Donderdag 21 maart Fifa Skill Games
Op donderdag 21 maart staat het vette spel Fifa Skill Games op het programma. Heb jij al ooit in het echt de Skill Games van de wereld beroemde spel FIFA willen doen dan is dit je kans. Zo hebben we verschillende games: Passen, dribbelen, schieten en the basic games. Klik hier om je aan te melden!

Woensdag 27 maart Obstacle Run
Op 27 maart vindt The Obstacle Run Doesgoor plaats van 15:00 uur tot 18:00 uur. Vanaf 14:30 kunnen de kinderen zich melden op ‘t Doesgoor om zich in te schrijven. The Obstacle Run is voor kinderen voor de groepen 1 t/m 8 van alle basisscholen in Goor. De groepen 1 en 2 lopen gezamenlijk met één of twee ouder(s). Dit is een aangepaste route van 1 kilometer. De overige kinderen lopen een route van 2 km met verschillende obstacles die worden neergezet in samenwerking met de landmacht.  Er wordt per groep in verschillende rondes gerend en uiteindelijk ontvangen de nummers 1, 2 en 3 van elke leeftijdscategorie een leuke prijs, namelijk een medaille. Naast The Obstacle Run vinden er ook side events plaats zoals: sportclinics, vele luchtkussens, archery tag, lasergamen en catering kraampjes.
Klik hier om je aan te melden. VOL=VOL

Donderdag 28 maart Stratego
Levend Stratego is het meest uitdagende buitenspel. Het is jagen op anderen, de vlag verdedigen, sluipen en tactisch denken en samenwerken. Klik hier om je aan te melden.

 

2019-02-27T09:38:07+00:00 woensdag 27 februari 2019|