Obstacle Run dit jaar nog groter!

//Obstacle Run dit jaar nog groter!

Inmiddels hebben ruim 200 kinderen zich aangemeld voor de Obstacle Run. Het sportteam is druk bezig om de route klaar te maken zodat het dit jaar nog uitdagender wordt. Klimmen over torenhoge heuvels, dus het wordt dit keer nog harder zweten voor de kinderen! De route is dit jaar 2,5 kilometer met in totaal 16 obstakels. De brandweer zal een gedeelte van de route nat maken aangezien de modder van vorig jaar de run veel leuker maakte! Ook dit jaar krijgen de beste drie lopers in de verschillende leeftijdscategorieën een medaille. Om half zes is dit jaar de prijsuitreiking.

De inschrijving is geopend om 14:00 uur. Dan kunnen de kinderen ook al gebruik maken van de side events. Er is meer dan genoeg te voor de kinderen. Net zoals vorig jaar hebben wij weer het populaire bubbelbal geregeld. Dit jaar kunnen ze met pijl en boog schieten met Archery Tag, er komen in totaal zes luchtkussens op het terrein waaronder een gigantische stormbaan, een interactieve voetbalmuur en GMHC komt met een Urban Hockey veld. De side events duren tot en met 18:00 uur. Ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes zijn uiteraard welkom en kunnen deelnemen aan deze side events.

Alle kinderen die zich hebben opgegeven hebben wij ingedeeld. Nieuwsgierig hoe laat uw kind moet lopen?


Klik hier om de indeling te bekijken.


 

Zorg ervoor dat uw kind minimaal 15 minuten van tevoren klaarstaat bij de start. Mocht uw kind zich nog niet hebben ingeschreven, dit kan op de dag zelf nog. Die worden ingedeeld in één groep. Deze groep wordt ingedeeld op 16:45. Helaas kan deze groep niet meer meedoen voor de medailles.

Nog een paar extra kleine dingetjes die handig zijn om te weten voor het evenement:

* Inschrijfkosten van 2,50 euro (liefst gepast) wordt voldaan direct bij de inschrijving. Bij inschrijving ontvangen de kinderen 1 AA flesje, mede mogelijk gemaakt door United Soft Drinks.
* Bij de kinderen van de groepen 1 en 2 dienen de ouders mee te lopen.
* De kleedkamers zijn open en kinderen kunnen douchen na afloop van de run, neem dus extra kleding mee!
* Kinderen mogen niet met vieze kleding op de luchtkussens.
* Uiteraard moeten de schoenen uit op de luchtkussens.
* Bij het evenement worden foto’s en video’s gemaakt. Mag uw zoon of dochter er niet op, laat dit weten aan de organisatie te herkennen aan de blauwe wijkvoorziening jasjes.
* Er zijn diverse kraampjes waar je eten kan halen. Denk aan kip, popcorn of poffertjes. Ook hopen wij op mooi weer want de Smidse komt met een ijskraampje.
* De Kinderopvang Hof van Twente is aanwezig met een schminkkraampje voor de jongste jeugd!
* Er zijn diverse leuke sportclinics van SV Hector, Dynamiek Volleybal en hockeyvereniging GMHC.
* Net zoals vorig jaar komt er een enthousiaste klas van ROC Sport en Bewegen ons helpen.
* De parkeerplaats wordt gebruikt voor de Obstacle Run en Side events. Parkeren dient te gebeuren in de wijk, maar wij hopen natuurlijk dat iedereen met de fiets komt!
* Noteer alvast 12 april in je agenda! Na afloop van de Koningsspelen organiseert het Sportteam een groots instuif van 13:15 uur t/m 15:30 uur.

Ook dit evenement is mede mogelijk door vele sponsoren. Zonder hun hadden wij het nooit zo groots kunnen organiseren.

Overbeek Interieurbouw, E.T. Phonehome, Tankstation Hoek, Sport-inn Goor, Slagerij Frits & Stefan, Albert Heijn Goor, Mitra, RTT, Adfizi, Yalp, TG Koeriers, Aqua +, Eternit, Mercom, Oosterbeek EPS, HBG, Cuno Moormann, Nijland, Installatiebedrijf Holshof, United Soft Drinks, Cafe de Ster, Autorijsschool Slag, Bruins & Kwast, Primera, Eelerwoude, Hoftrends, Holtmaat, LOF Wonen, Tied veur een Feestje, Vos Autobedrijf, FS Solutions, Smidse, Vos Autotechniek, Auto Haafkes, Auto Service Klumpers, Haafkes bouwbedrijf, Karwei en Kuipers Bandenservice.

Natuurlijk ook de sportverenigingen!

Dynamiek Volleybal, GMHC Hockeyvereniging en SV Hector

 

 

2019-03-26T21:21:42+00:00 vrijdag 22 maart 2019|