Koningsspelen en grootschalig instuif bij ’t Doesgoor!

//Koningsspelen en grootschalig instuif bij ’t Doesgoor!

Er wordt gestart met een gezond ontbijt op de scholen, een goede bodem moet natuurlijk gelegd zodat de kinderen intensief sporten. Vervolgens komen de kinderen naar sportpark ’t Doesgoor. Het sportteam heeft samen met de leerlingen van de Waerdenborch dit jaar weer leuke onderdelen neergezet. We kunnen alvast verklappen dat wij dit jaar op elk veld een luchtkussen hebben staan mede dankzij onze sponsoren!

Dresscode: ORANJEKLEDING!

Om 09:30 uur gaan er bijna 500 kinderen de Pasapas dansen tijdens de opening van de Koningsspelen. Basisscholen de Puntdak, de Albatros, de Wiekslag en kinderopvangcentra SKE het Kwettersnest en Kinderopvang Hof van Twente komen wederom bij ’t Doesgoor voor het jaarlijkse sportfeest van de Koning. De spelen voor de kinderopvang en de groepen 1 en 2 duurt tot en met 11:15 uur. De groepen 3 tot en met 8 sporten tot en met 12:00 uur. Enkele sportverenigingen komen ons helpen met de onderdelen. Naast de traditionele sporten en spelletjes hebben wij dit jaar een stormbaan, opblaasbaar voetbalveld, een f1 luchtkussen en natuurlijk ook bubbelbal!

Aangezien kinderen alleen op hun eigen veld blijven sporten tijdens de Koningsspelen en we ze toch de kans te geven om alles te doen is er s’ middags een instuif. Deze start om 13:15 uur tot en met 15:30 uur. Deelname kost €2,- en klik hier om je in te schrijven.

Ook dit evenement is mede mogelijk door vele sponsoren. Zonder hun hadden wij het nooit zo groots kunnen organiseren.

Overbeek Interieurbouw, E.T. Phonehome, Tankstation Hoek, Sport-inn Goor, Slagerij Frits & Stefan, Albert Heijn Goor, Mitra, RTT, Adfizi, Yalp, TG Koeriers, Aqua +, Eternit, Mercom, Oosterbeek EPS, HBG, Cuno Moormann, Nijland, Installatiebedrijf Holshof, United Soft Drinks, Cafe de Ster, Autorijsschool Slag, Bruins & Kwast, Primera, Eelerwoude, Hoftrends, Holtmaat, LOF Wonen, Tied veur een Feestje, Vos Autobedrijf, FS Solutions, Smidse, Vos Autotechniek, Auto Haafkes, Auto Service Klumpers, Haafkes bouwbedrijf, Karwei en Kuipers Bandenservice.

Tot vrijdag allemaal!

Sportteam Wijkvoorziening ‘t Doesgoor

2019-04-11T09:17:34+00:00 donderdag 11 april 2019|