Project Special Heroes een groot succes!

//Project Special Heroes een groot succes!

Inmiddels zijn wij een jaar verder met het project Special Heroes. Met dit project proberen wij de kinderen te bereiken die niet mee kunnen komen bij de sportverenigingen. Sporten is belangrijk en wij willen iedereen die kans geven! Mede door dit project willen wij de kinderen kennis laten maken met de verschillende sportmogelijkheden zodat ze eventueel lid gaan worden van een sportvereniging. Dit is niet het hoofddoel, plezier vinden wij het belangrijkst.

Elke week sporten er ongeveer 8 kinderen die op dit moment naar het speciaal onderwijs gaan of het reguliere onderwijs in Goor. De activiteit vindt elke week plaats van 16:30 t/m 17:30 uur. Interesse om eens te komen kijken? Neem contact met ons op via stagiaires@wijkvoorzieningdoesgoor.nl.

 

 

2019-04-17T14:03:25+00:00 woensdag 17 april 2019|