Een beweegpark op het terrein van sportpark ’t Doesgoor.

//Een beweegpark op het terrein van sportpark ’t Doesgoor.

Multifunctioneel en multi-inzetbaar beweegpark voor jong en oud. Verschillende toestellen en attributen worden er verwerkt in het beweegpark zodat het voor alle doelgroepen geschikt is. Bij de invulling kan bijvoorbeeld gedacht worden aan sprongbokken, een groot (duikel)rek waarin geklommen kan worden of oefeningen aan gedaan kunnen worden en loopladders in het kunstgras. Er kan in alle vrijheid gespeeld worden, of er kunnen bijvoorbeeld trainingen of beweegprogramma’s gegeven worden.

  • Kinderen kunnen er spelen en een eigen invulling geven aan sport & spel. Maar ook als bijvoorbeeld het broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje moet sporten kunnen kinderen er spelen.
  • Het kan gebruikt worden voor verschillende sporten. Door de opzet kan het gebruikt worden in trainingsprogramma’s van alle niveaus en sporten.
  • Het beweegpark is niet alleen geschikt voor preventie, ook voor revalidatie leent het zich perfect!
  • Ouderen kunnen hier bijvoorbeeld eigen mobiliteit onderhouden, er kan valpreventie opgezet worden en het is een moment om samen te komen.

Stem op ons!

Bent u bij Menzis verzekerd? Stem dan op dit plan. Wij zijn geselecteerd, samen met negen andere ideeën, en maken daardoor kans op een subsidie uit het MenzisFonds. Om daadwerkelijk subsidie te krijgen moeten we stemmen verzamelen!

Wat moet u doen?
U heeft net (of krijgt deze binnen een week) een mail gekregen van Menzis waarin alle plannen staan. Met deze mail kunt u op één van deze plannen stemmen. Het zou geweldig zijn als u op ons plan stemt! Samen kunnen we Goor daarmee helpen, bedankt!

 

 

 

2019-06-05T09:17:31+00:00 dinsdag 4 juni 2019|