Waerdenborch scholieren bedankt !

//Waerdenborch scholieren bedankt !
Op 17-12-19 heeft Wijkvoorziening ‘t Doesgoor samen met leerlingen van het voortgezet onderwijs de Waerdenborch een maatschappelijke stage georganiseerd. De scholieren zorgen die dag voor verschillende activiteiten voor zowel jong als oud.πŸ‘ΆπŸ‘©β€πŸ¦³ In de ochtend waren er 30 ouderen die gingen wandelen waar een groepje scholieren allerlei oefeningen uitvoerde samen met de ouderen. Denk vooral aan kracht en stabiliteitsoefeningen. πŸ’ͺ Er is voor de wandelaars een lunch geregeld waar 25 ouderen aan deelnamen.πŸ₯πŸ₯šπŸ₯ͺ
Over de gehele dag waren er in totaal 150 leerlingen van OBS de Wiekslag en OBS de Puntdak om kerstbakjes te maken. De scholieren van de Waerdenborch begeleiden dit in goede lijnen en zorgden dat alle leerlingen met een mooi kerstbakje en een lach op hun gezicht huiswaarts konden gaan. 😁
Ook zijn er scholieren richting basisschool ‘t Heeckeren gegaan om te helpen bij een kerstcircuit voor alle kinderen. Hier waren allerlei activiteiten geregeld, kerstballen versieren, kerststukjes maken, film kijken, kerstnummers drummen etc,πŸŽπŸŽ„
Al met al was het voor Wijkvoorziening ‘t Doesgoor een zeer geslaagde dag en willen we via deze weg de Waerdenborch leerlingen bedanken voor hun uitmuntende inzet en enthousiasme.
2019-12-19T10:34:29+00:00 donderdag 19 december 2019|