Hofstreek verbindt!

//Hofstreek verbindt!

Hofstreek FM begint nieuw programma in tijden van corona!

Blijf thuis! En luister naar de radio!

Corona dwingt ons binnen te blijven. We kunnen elkaar maar beter een tijdje niet bezoeken. Maar we willen ons wel met elkaar verbonden blijven voelen en we willen graag weten hoe het met iedereen gaat. Dat gaat perfect via de radio. Radio brengt de mensen bij elkaar. Radio verbindt.
Hofstreek verbindt! Dat is de titel van het nieuwe programma van Hofstreek FM, waarmee de omroep vanaf aanstaande maandag inwoners van Goor in deze barre tijden een hart onder de riem wil steken. Het programma wordt gepresenteerd door Bert Eeftink, Sander Quee, Bert Schabbink, Wim de Jong en Apolonia Sligman.
Muziek, ontspanning, informatie. Luisteraars kunnen inbellen en hun verhaal doen. Ze kunnen een verzoekplaat aanvragen.
Elke dag is er een quizvraag over Goor. De vraag wordt gesteld door Gorenaren die β€œde gast van de dag” zijn en die iedereen kent. Daar zijn leuke prijsjes mee te winnen, ter beschikking gesteld door de Goorse middenstand.
Hofstreek verbindt! is vanaf a.s. maandag 6 april te beluisteren. Elke werkdag tussen 16.00 en 17.00 uur.
Hofstreek FM, frequentie 107.6. Telefoon 0547 260888
Verbindt u ook?

2020-04-07T08:01:14+00:00 dinsdag 7 april 2020|