03-06-20 ⚽ SOCCER X-PERIENCE! ⚽ Sportinstuif!

//03-06-20 ⚽ SOCCER X-PERIENCE! ⚽ Sportinstuif!

Op woensdag 3 juni organiseert het sportteam Wijkvoorziening ‘t Doesgoor een Soccer X-perience!
Onder andere met een:
 interactieve voetbalmuur,
 opblaasbaar voetbaldartbord
 smartgoals.

Een vernieuwende voetbaltraining voor kinderen van 4 t/m 12 jaar!

Meld je dan snel aan!

Regels: – Tijdens de activiteit kun je niet naar de wc, ga van te voren thuis na de wc. – Kom niet eerder dan 10 minuten voor de activiteit. – Bij een kleine verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts, kom je niet op het complex. – Als iemand in het huishouden positief is getest op Corona, kom je niet op het complex. – Als iemand in het huishouden koorts of benauwdheidsklachten heeft, kom je niet op het complex. – Ouders mogen niet op het complex komen. – Neem eventueel een bidon mee.

🗓 Datum: Woensdag 03-06-20
 Tijd: 14:45 tot 16:00 uur
🔍 Locatie: SV Hector in Goor (Pluvierstraat 1-3)
💸 Kosten: ——–
🌏 Klik op https://hofactief.nl/activ…/activiteit-toevoegen-bewerken-4/ (Max 50 deelnemers)

Wanneer u zich aanmeld, gaat u akkoord dat er foto’s/filmpjes worden gemaakt van de deelnemers tijdens de activiteit. Wilt u dit gelieve niet en wel deelnemen aan de activiteit, dan is dit geen probleem. Dan verzoeken wij u om dit te melden via info@wijkvoorzieningdoesgoor.nl Geef aan om wie het gaat zodat we hier rekening mee houden tijdens de activiteit.

2020-05-29T14:20:15+00:00 vrijdag 29 mei 2020|