Albatros en de Boomhut maken kerstboompjes voor Doesgoor !

//Albatros en de Boomhut maken kerstboompjes voor Doesgoor !

Vanwege de nieuwe Coronamaatregelen moet Wijkvoorziening ´t Doesgoor helaas sluiten. Dat geldt voor alle activiteiten waaronder zowel de eet- als de wandelgroepen. Normaal gesproken sluiten wij het jaar af met een vrijwilligersavond en nodigen wij de eters uit om lekker te dineren bij Wijkvoorziening ´t Doesgoor. 

Helaas gaat dit niet door. Maar wij vergeten onze bezoekers en vrijwilligers niet en zijn druk bezig geweest om een kerstattentie te maken welke de komende tijd aan huis bezorgd wordt. Kinderen van de basisscholen de Albatros en de Boomhut hebben, een knutselkerstboom gemaakt. Speciaal voor bezoekers en vrijwilligers van de wijkvoorziening om hen  een hart onder de riem steken in deze ingewikkelde tijden!

2020-12-21T10:51:56+00:00 maandag 21 december 2020|