Wintergames Bubbelbal!

//Wintergames Bubbelbal!
Hallo sportievelingen van Hof actief! ๐Ÿ’ช
Buurtsportcoaches uit de hof organiseren, โšฝ๏ธWINTERGAMES BUBBELBAL!โšฝ๏ธ Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en heb je zin om lekker buiten te bewegen? Meld je dan snel aan via www.hofactief.nl Kijk goed naar de datum, locatie en welke leeftijd er is per activiteit! Meedoen is gratis, wel graag even van te voren aanmelden i.v.m. de groepsgrootte/covid-19. We zijn overal te vinden Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo!๐Ÿ‘Š
De Winter Games zijn een initiatief van de Krajicek Foundations, de Johan Cruyff Foundations en Sociaal Werk Nederland om jongeren een positieve en sportieve impuls te geven in deze donkere wintermaanden.
Wees er snel bij want de aanmeldingen stromen binnen!๐Ÿ˜ฑ
Vโšฝ๏ธL = Vโšฝ๏ธL
2021-02-18T10:54:53+00:00 donderdag 18 februari 2021|