Kerst bingomiddag op 22 december

22 december 2022

Iedere laatste donderdag van de maand is het weer tijd voor de bingo.

Bingomiddag op 27 oktober

27 oktober 2022

Iedere laatste donderdag van de maand is het weer tijd voor de bingo.

Nog plekken vrij in de eetgroep!

01 april 2022

Elke maandag en donderdagavond zijn de vrijwillige koks weer volop aan het kokkerellen voor alleenstaande ouderen.  Er is nog een aantal plaatsen vrij, dus aanmelden kan altijd!

De schilderclub is weer begonnen!

01 maart 2022

Is schilderen jouw hobby en lijkt het je leuk om dat te doen met andere enthousiastelingen? Dan hebben we goed nieuws: de schilderclub gaat weer van start

Vrijwillige reserve koks gevraagd!

11-11-2021

Voor onze eetgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij dringend op zoek naar reserve koks. 

Workshop bloemstuk kerst op fles - Afgelast -

15 december 2021

Door de verscherpte coronamaatregelen is helaas de workshop "kerst op een fles" afgelast.

Op woensdag 15 december kun jij deelnemen aan een "Workshop Kerstboom op fles" dit is o.l.v. Anne en Merle van bloemenzaak Bloem & Lifestyle Annabel. 

Regionale JOGG kick-off bij Wijkvoorziening ‘t Doesgoor

21 september 2021

De integrale aanpak van JOGG stond centraal in het interactieve programma op 21 september. Vertegenwoordigers van Provincie Overijssel, de deelnemende Twentse gemeenten, stichting JOGG en GGD Twente lieten zien en horen wat zij doen voor de Twentse JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht).

Tai Chi bij Wijkvoorziening 't Doesgoor

25 augustus 2021

Op de vrijdagochtend wordt op ‘t Doesgoor Tai Chi gegeven.
Van oktober t/m maart is er een cursus van 24 lessen, waarin je de basisbewegingen aanleert. Die bestaan uit een serie bewegingen zoals bij een dans. Iedere week leer je er een stukje bij.
De lessen zijn van 9.30 tot 11.00 uur, met tussendoor een korte pauze.

SummerGames succesvol!

7 juli 2021

Op woensdag 7 juli organiseerden het Sportteam de SummerGames. Het was een zeer geslaagd evenement en rond de 150 kinderen hebben lekker bewogen!

Eet/lunchgroepen vanaf 5 juni weer gestart.

24 juni 2021

Blije gezichten bij de eet/lunchgroepen! Vanaf 5 juni konden de deelnemers weer gezamelijk een hapje eten bij Wijkvoorziening 't Doesgoor.  

Jeu de boulers en wandelaars zijn weer begonnen!

15 april 2021

Langzaam ontwaakt Wijkvoorziening 't Doesgoor uit de verplichte corona-pauze. De wandelaars en de jeu de boulers hebben de draad inmiddels weer opgepakt.

De Wintergames Bubbelbal komen eraan

18 febuari 2021

Buurtsportcoaches uit de hof organiserem Wintergames Bubbelbal. Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en heb je zin om lekker buiten te bewegen? Meld je dan snel aan.
 

Koffie inloop 9 februari afgelast

9 februari 2021

In verband met code oranje en de grote hoeveelheid sneeuw gaat de koffie inloop op 9-2-2021 niet door. Houd facebook en de website in de gaten!
 

Copyright © 2022 Wijkvoorziening 't Doesgoor - Alle rechten  voorbehouden - Privacy verklaring - Website gerealiseerd door Teksterij Schabbink