Sportteam

/Sportteam
Sportteam 2020-10-08T09:50:00+00:00

Wie zijn we eigenlijk?

Om de vele jeugdactiviteiten die er nu zijn te behouden en uit te breiden is er een Sportteam samengesteld. Dit team zal zich aan jullie voorstellen. Zie hieronder uit welke personen het team bestaat!

Tim Bannink (Buurtsportcoach)

Hallo allemaal, mijn naam is Tim Bannink, ik ben 23 jaar en woon in het mooie Markelo.
2 jaar geleden heb ik mijn diploma Sport en Bewegingsagogie in ontvangst kunnen nemen en ben nu actief als Buurtsportcoach in Hof van Twente.
Mijn taken hierin zijn:

 • Het begeleiden van stagiaires (Sportteam).
 • Het organiseren en coördineren van sportevenementen voor alle leeftijden.
 • Het organiseren en coördineren van sportactiviteiten voor alle leeftijden.
 • Het onderhouden van externe partijen.
 • Het samenwerken met externe partijen.
 • Het ontwikkelen van nieuwe trendsporten.
 • Het ontwikkelen van nieuwe activiteiten en evenementen.
 • Sportactiviteiten organiseren en aanbieden voor het speciaal onderwijs.
 • Sportactiviteiten organiseren en aanbieden voor de BSO.
 • Het combineren van de BOS-driehoek, Buurt Onderwijs en Sport.
 • PR-onderhoud

Ik vind het een leuke uitdaging om de bewoners in Hof van Twente nog meer te laten bewegen en dat zij ook in beweging blijven.
Samen met het Sportteam gaan wij dit realiseren en zorgen we voor een sportieve en bewegelijke Hof van Twente!

Thomas van der Sluijs (Stagiaire)

Mijn naam is Thomas van der Sluijs, Ik ben 19 jaar oud en Ik kom uit Twello. Ik ben begonnen aan de opleiding CIOS in Arnhem omdat ik sporten heel erg leuk en enorm belangrijk vind. Een gezonde levensstijl is immers voor iedereen belangrijk en daar wil ik graag bij helpen. Ik heb verschillende stages gelopen zoals: Turntrainer, zwemonderwijzer, fitness instructeur en buurtsport coach. De sport die ik op dit moment beoefen is Fitness, ik heb zelf ook aan turnen gedaan op hoog niveau.

Ik kijk er naar uit om het team in ’t Doesgoor te versterken.

Luca Lenderink (Stagiaire)

Hallo ik ben Luca Lenderink, 19 jaar oud en woon in Twello. Ik zit op dit moment in het derde jaar van Niveau 4 op het Cios. Vorig jaar heb ik niveau 3 gedaan en afgerond. Ik woon alleen met mijn moeder. Ik heb geen broers of zussen. Mijn grootste hobby is sporten. Ik wil hier graag stage lopen omdat ik het leuk vind om buiten te werken met zowel kinderen als met ouderen! Ik kijk er naar uit om hier veel veel nieuwe dingen te gaan leren!

Max Oostendorp (Stagiaire)

Hallo, mijn naam is Max Oostendorp, ik ben 18 jaar en kom uit Zutphen (Gelderland).
Mijn hobby’s zijn voetballen en met vrienden afspreken. Ik voetbal bij FC Zutphen in de JO19-1 als aanvaller. Ik geef daar ook nog training aan de JO12-1 en JO12-2, ook geef ik training bij de Voetbalschool op de vrijdag. Ik zit op het CIOS in Arnhem en volg daar de opleiding Sport en beweging N4, ik zit nu in mijn 3de jaar.

Wouter Mollenhof (Stagiaire)

Hallo, mijn naam is Wouter Mollenhof. Ik ben 20 jaar en volg de opleiding sport en bewegen. Ik zit op het moment in mijn examenjaar en ben van plan dit bij de Wijkvoorziening ’t Doesgoor af te ronden.

Ik heb ontzettend veel zin om stage te lopen hier. Vooral in het geven van gymlessen en het organiseren van activiteiten en evenementen. Ik ben erg enthousiast en gedreven, en hou er van om mensen iets nieuws aan te leren.

Ik kijk er naar uit om met jullie te sporten en jullie lessen te verzorgen

Jaimy Ummels (Stagiaire)

Hallo ik ben Jaimy Ummels, ik ben 20 jaar en kom uit Markelo. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen en kom komend jaar stage lopen bij ’T Doesgoor. Ik zal dit jaar helpen bij gymlessen en bij verschillende sport evenementen. Ook ga ik helpen om deze evenementen te organiseren.

Ik heb er erg veel zin in en kijk er naar uit om dit jaar te helpen bij alle activiteiten.

Ideeënbox

Heb jij een idee voor onze wijkvoorziening? We horen het graag en misschien wordt jou idee wel toegevoegd aan onze activiteiten!

Deel je idee
Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze activiteiten?
Aarzel niet en neem contact met ons op!

Neem contact op