Tai Chi

Van oktober t/m maart is er iedere vrijdag een cursus van 23 lessen, waarin je de basisbewegingen aanleert. Die bestaan uit een serie bewegingen zoals bij een dans. Iedere week leer je er een stukje bij. Jong en oud kan dit leren!

Wat is Tai Chi?

Tai Chi verbetert je gezondheid. Het is een combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning. Je gedachten komen tot rust en het is ook nog leuk om samen te doen. Het heeft een bewezen positief effect bij o.a. lage rugpijn of gewrichtsklachten. Het verbetert je lichamelijke en emotionele balans.

Je kunt je nu al opgeven bij ‘t Doesgoor.
Mail: judith@wijkvoorzieningdoesgoor.nl
De cursus kost € 84 inclusief koffie of thee. Betaling bij begin van de cursus, het kan in 2 termijnen. Verder is het voor alle cursisten mogelijk om gratis deel te nemen aan de Tai Chi buiten, iedere vrijdagochtend van april t/m september, zolang het droog is en de instructeur aanwezig kan zijn. Hiervoor hoef je je niet op te geven, iedereen is welkom. Wilt u meer informatie, dit kan via de mail.

Wil je kennis maken met Tai Chi?
Op 22 september zal er een demonstratie plaatsvinden van 9.30 tot 10.30 op 't Doesgoor
20 oktober starten we met de groepslessen. 
Meld je aan via: judith@wijkvoorzieningdoesgoor.nl  of bel naar 0644368760
Lestijd: 9:00 tot 10:30 uur
Locatie: Wijkvoorziening 't Doesgoor, Pluvierstraat 1-3, 7471HM Goor
Kosten: €84 incl. koffie of thee (23 lessen)

Contact

Voor vragen vult u het onderstaande formulier in.

Copyright © 2022 Wijkvoorziening 't Doesgoor - Alle rechten  voorbehouden -  Website gerealiseerd door Teksterij Schabbink