Ans en Nanni: de drijvende krachten achter de maandelijkse bingo

15 november 2021

Het is al jarenlang een vast ijkpunt op de Doesgoor-kalender: de maandelijkse bingo. Nanni Kalus (70) en Ans Slaghuis (68) zijn de enthousiaste drijvende krachten.

Sport en Spel dag succesvol!

20 oktober

Op woensdag 20 oktober organiseerden het Sportteam een Sport en Spel dag! Het was een zeer geslaagd evenement en rond de 140 kinderen hebben lekker bewogen.

Meer lezen

Sport en Spel dag 20 oktober!

20 oktober

Op woensdag 20 oktober organiseert het sportteam van Wijkvoorziening 't Doesgoor een Sport en Spel dag!

Het Doesgoor in beweging: beweegpark is officieel geopend.

22 september 2021

In aanwezigheid van vele genodigden is op woensdag 22 september het beweegpark op het Doesgoor officieel geopend.

De eetgroep: het vaste ‘uitje’ van Joop Donninger

10 september 2021

Eén van de succespijlers van wijkvoorziening ’t Doesgoor is de eetgroep. Vier keer per week koken vrijwilligers een lekkere avondmaaltijd voor een gezellige groep. Eén van de vaste deelnemers is Joop Donninger die twee keer per week aanschuift.

Wijkvoorziening 't Doesgoor/S.V. Hector gaat voor Hoffelijkheidsprijs!

27 augustus 2021

Evenals vorig jaar organiseert Hofmarketing de verkiezingen voor de Hoffelijkheidsprijs.
Zie ook https://www.hofmarketing.nl/projecten/hoffelijkheidsprijs
Deze prijs wordt uitgereikt in diverse categorieën. Een ervan is “Wonen”. Een van de drie kandidaten in deze categorie is de Wijkvoorziening Doesgoor & SV Hector.

Stichting Kanjers Hof van Twente, voor en door mensen met kanker.

23 augustus 2021

Stichting Kanjers Hof van Twente heeft een missie! Een laagdrempelige ontmoetingsplek creëren voor inwoners in de Hof van Twente, die kanker hebben, hebben gehad of voor hun naasten en organiseert activiteiten om een verbindingsplek te vormen voor mensen met kanker om ervaringen en gevoelens te (kunnen) delen, maar ook elkaars inspiratiebron te zijn! Ook zet de stichting zich in om thema-ochtenden of voorlichtingsavonden te organiseren en is er ruimte voor ontspannende activiteiten.

De paden op en de lanen in met Evert Luth

30 juli 2021

Ze zijn onmisbaar voor onze wijkvoorziening: de vrijwilligers! Tijd om er één voor te stellen op onze nieuwe website. Evert Luth (70), de grote animator achter de wandelgroep op dinsdagmorgen en het schitterende mozaïekbord bij de ingang van ‘t Doesgoor. 

Aangepaste sportinstuif

17 juni 2021

Je mag er zijn zoals je bent!

Sport en spel voor kinderen die naar het speciaal basisonderwijs gaan of die passend basisonderwijs aangeboden krijgen. 

Prachtig nieuws: er komt een beweegpark!

22 juni 2021

We kunnen niet wachten tot het juli is. Dan begint namelijk de aanleg van een gloednieuw en prachtig beweegpark op 't Doesgoor!

Test jezelf bij de SummerGames!

7 juli 2021

Op 7 juli organiseert het sportteam de Summergames! We hebben enkele hele leuke onderdelen waarbij je lekker uit je bol kunt gaan.

'Koffie To Go' bij wandelgroep

18 mei 2021

Gelukkig versoepelen de coronamaatregelen en dus kan er ook steeds ietsjes meer bij de wijkvoorziening. De wandelgroep maakte 18 mei van de gelegenheid gebruik om een 'Koffie to Go' te organiseren.

De wijkvoorziening is er ook in coronatijd

28 maart 2021

Ook in coronatijd laat 't Doesgoor zich gelden in de wijk. "We proberen waar mogelijk contact te houden en bezoekjes af te leggen. Dat wordt enorm gewaardeerd."

Leerlingen Albatros en Boomhut zorgen voor verrassing met kerstboompjes!

20 december 2020

Kinderen van de basisscholen de Albatros en de Boomhut hebben een knutselkerstboom gemaakt. Speciaal voor bezoekers en vrijwilligers van de wijkvoorziening om hen een hart onder de riem steken in deze ingewikkelde tijden!

't Doesgoor krijgt Overijssel vrijwilligersprijs van de provincie!

26 november 2020

Via de provincie hebben wij de Overijssel Vrijwilligersprijs gekregen! Vooral omdat de wijkvoorziening gezien wordt als voorbeeld voor andere initiatieven.

Copyright © 2021 Wijkvoorziening 't Doesgoor - Alle rechten voorbehouden - Website gerealiseerd door Teksterij Schabbink