E bikedag 2024 2

Geslaagde e-bikedag

31-05-2024

De belangstellenden die er waren toonden oprechte interesse en daarom kan de e-bikedag op 't Doesgoor zeker als geslaagd worden beschouwd,

30 mei: laatste bingo voor de vakantie!

21-05-2024

Volgende week donderdag 30 mei is de laatste bingo voor de vakantie! Dus doe gezellig mee en maak kans op leuke prijsjes. Deelname kost 5 euro en dat is inclusief koffie/thee en een lekkernij.

Vrijwilligersmarkt Anita

Vrijwilligersmarkt succes voor Wijkvoorziening

15-04-2024

Het was gezellig vol in De Reggehof afgelopen vrijdag (12-4). De Vrijwilligersmarkt trok veel bekijks en ook Judith, Anita en Gerard hadden veel aanloop bij de stand van Wijkvoorziening 't Doesgoor.

Verwenmiddag 2024(1)

'Verwenmiddag' groot succes

18-03-2024

De lente kon niet beter beginnen op 't Doesgoor. In het kader van NL-Doet organiseerden de Zonnebloem en de Wijkvoorziening een hartstikke leuke 'verwenmiddag', waar maar liefst zestig deelnemers op af kwamen.

Vrijwilligersdag

Een bloemetje voor onze vrijwilligers!

12-03-2024

Ze zijn onmisbaar voor de Wijkvoorziening: onze vrijwilligers! Vorige week stond in het teken van de 'Week van de Vrijwilliger'. In het hele land werden de mensen van onschatbare waarde in het zonnetje gezet en uiteraard bleven we bij 't Doesgoor niet achter.

Kerstbuffet2 2023

Vrijwilligers en eetgroepen genieten samen van kerstdiner

21 december

Het was een prachtig gezicht om alle vrijwilligers en eetgroepen bij elkaar te zien voor het traditionele kerstdiner bij 't Doesgoor.

Kniepertjes1

Overheerlijke 'kniepertjes' met dank aan leerlingen Waerdenborch

19 december

De digitale haard knisperde dat het een lust was op 't Doesgoor. Mooi decor voor een leuke traditionele activiteit: 'kniepertjes bakk'n'. 

Dansgroep1

De Werelddansgroep vierde 40-jarig bestaan en kan altijd nieuwe aanwas gebruiken

12 december

Het is een hecht en trouw team en ze beoefenen ook nog eens een leuke activiteit. We hebben het over de Werelddansgroep. Zij vierden onlangs het veertig-jarig bestaan.

Mantelzorg

Mantelzorgers bijeen op ’t Doesgoor: “Je kunt je verhaal kwijt”

16 november

Sinds dit voorjaar komen mantelzorgers en mantelzorgontvangers een keer in de maand bij elkaar om ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomsten bij Wijkvoorziening ‘t Doesgoor sluiten goed aan bij de verwachtingen van de deelnemers “Ik kijk er elke keer weer naar uit. Je hebt het gevoel dat je gehoord en gesteund wordt”, zegt een deelnemer. “Soms moet iemand een traantje laten, maar er is zeker ook plaats voor gezellig- en vrolijkheid.” 

FIFAskills1

Volop fanatisme bij FIFA Skill games

26 oktober

Wat is er leuker dan FIFA24 spelen in toernooivorm en dan ook nog eens zelf voetballen met diverse skill games op het veld. Ruim 35 jeugdige deelnemers vermaakten zich woensdag uitstekend tijdens de herfstvakantie-activiteit FIFA Skill games

Gerard Willems2

Even voorstellen: Gerard Willems. "Ik probeer vijf jaar vooruit te kijken".

1 mei 2023

Behalve Judith Leferink hebben we nog een fijne versterking binnen ons coördinatieteam van de Wijkvoorziening. Zijn naam: Gerard Willems. Ook hem stellen wij natuurlijk graag nader aan u voor.

Judith Leferink2

Even voorstellen: Judith Leferink. "Ik vind de verhalen achter mensen interessant".

26 april 2023

Voor de vaste gasten op 't Doesgoor zijn het geen onbekende gezichten meer. Gerard Willems en Judith Leferink versterken sinds kort het coördinatorenteam van de Wijkvooziening. We stellen ze graag nader aan u voor. Te beginnen met Judith Leferink.

Bootcamp light: plezier, koffie en bewegen

7 april 2023

Een nieuwe tak aan de toch al zo rijke boom vol activiteiten: bootcamp light. Sporten onder het motto: "Aj ma skik hebt".

Het sportteam: plezierig en nuttig voor de opleiding

15 december 2022

De Wijkvoorziening is veel meer dan alleen een organisatie voor buurtactiviteiten. Wat te denken van het sportteam? Enthousiaste studenten die als onderdeel van hun opleiding diverse activiteiten ondersteunen. 

 

'Groot Mens' Tim Bannink: "Het geeft je een trots gevoel"

2 juni 2022

Hartstikke leuk nieuws voor onze steunpilaar en buurtsportcoach Tim Bannink. Hij is door Salut benoemd als 'Groot Mens' tijdens de 'Week voor de Gezonde Jeugd'. "Het is toch een erkenning voor het werk dat je doet."

Elles Tenten: tai chi is goed voor lichaam én geest

16 april 2022

Een burn-out was veertien jaar geleden voor Elles Tenten de inleiding tot een leven met tai chi. Ze bekwaamde zich in de bewegingsleer, volgde een opleiding tot instructrice en geeft nu al vier jaar tai chi-lessen bij de wijkvoorziening op de vrijdagochtend.

Ans en Nanni: de drijvende krachten achter de maandelijkse bingo

15 november 2021

Het is al jarenlang een vast ijkpunt op de Doesgoor-kalender: de maandelijkse bingo. Nanni Kalus (70) en Ans Slaghuis (68) zijn de enthousiaste drijvende krachten.

Copyright © 2024 Wijkvoorziening 't Doesgoor - Alle rechten voorbehouden -  Teksterij Schabbink | Design: BETS/Berthil Schabbink