FotoVrijwilligersmarkt

Wijkvoorziening weer present op Vrijwilligersmarkt

05-04-2024

Wil jij best ergens als vrijwilliger aan de slag? En misschien wel bij ons, Wijkvoorziening 't Doesgoor? Kom dan vrijdag 12 april tussen 15.00 en 18.00 uur naar De Reggehof om nader kennis te maken op de Vrijwilligersmarkt!

Verwenmiddag 2024(1)

'Verwenmiddag' groot succes

18-03-2024

De lente kon niet beter beginnen op 't Doesgoor. In het kader van NL-Doet organiseerden de Zonnebloem en de Wijkvoorziening een hartstikke leuke 'verwenmiddag', waar maar liefst zestig deelnemers op af kwamen.

Vrijwilligersdag

Een bloemetje voor onze vrijwilligers!

12-03-2024

Ze zijn onmisbaar voor de Wijkvoorziening: onze vrijwilligers! Vorige week stond in het teken van de 'Week van de Vrijwilliger'. In het hele land werden de mensen van onschatbare waarde in het zonnetje gezet en uiteraard bleven we bij 't Doesgoor niet achter.

HansRoerade031

Op zoek naar slaapverbetering? Kom luisteren naar Hans Roerade!

6-2-2024

Woensdagmiddag 14 februari is er op ’t Doesgoor een bijeenkomst waar Hans Roerade u alles gaat vertellen over slaap en slaapproblemen.

Fun Event 1

Fun Events in Hof van Twente

9-1-2024

De Buurtsportcoaches uit Hof van Twente organiseren van 20 tot 22 februari verschillende Fun Events in Hof van Twente.

Kerstbuffet2 2023

Vrijwilligers en eetgroepen genieten samen van kerstdiner

21 december

Het was een prachtig gezicht om alle vrijwilligers en eetgroepen bij elkaar te zien voor het traditionele kerstdiner bij 't Doesgoor.

Kniepertjes1

Overheerlijke 'kniepertjes' met dank aan leerlingen Waerdenborch

19 december

De digitale haard knisperde dat het een lust was op 't Doesgoor. Mooi decor voor een leuke traditionele activiteit: 'kniepertjes bakk'n'. 

Dansgroep1

De Werelddansgroep vierde 40-jarig bestaan en kan altijd nieuwe aanwas gebruiken

12 december

Het is een hecht en trouw team en ze beoefenen ook nog eens een leuke activiteit. We hebben het over de Werelddansgroep. Zij vierden onlangs het veertig-jarig bestaan.

Wijkvoorziening

Wie helpt ons op dinsdag in de keuken?

5 december

Onze onvolprezen keukenbrigade kan wel wat hulp gebruiken! Keukenprinsessen Jenny en Hannie heten je samen met Wim van de projectgroep van harte welkom om te helpen bij het bereiden van een lekkere lunch.

Mantelzorg

Mantelzorgers bijeen op ’t Doesgoor: “Je kunt je verhaal kwijt”

16 november

Sinds dit voorjaar komen mantelzorgers en mantelzorgontvangers een keer in de maand bij elkaar om ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomsten bij Wijkvoorziening ‘t Doesgoor sluiten goed aan bij de verwachtingen van de deelnemers “Ik kijk er elke keer weer naar uit. Je hebt het gevoel dat je gehoord en gesteund wordt”, zegt een deelnemer. “Soms moet iemand een traantje laten, maar er is zeker ook plaats voor gezellig- en vrolijkheid.” 

FIFAskills1

Volop fanatisme bij FIFA Skill games

26 oktober

Wat is er leuker dan FIFA24 spelen in toernooivorm en dan ook nog eens zelf voetballen met diverse skill games op het veld. Ruim 35 jeugdige deelnemers vermaakten zich woensdag uitstekend tijdens de herfstvakantie-activiteit FIFA Skill games

SPORT EN SPEL MIDDAG

Sport en spel middag op 't Doesgoor !

24 oktober

Weet je niet wat je kan doen in de herfstvakantie? Neem dan donderdag 26 oktober een kijkje op de velden van 't Doesgoor. 


WhatsApp Image 2023 10 20 at 16.01.02 (2)

Activiteitweek voor de Waerdenborch leerlingen

17 oktober 2023

Voor elke schoolvakantie staat er voor de scholieren van de Waerdenborch een activiteitenweek gepland. Ook deze week hebben de scholieren geholpen met diverse activiteiten bij de Wijkvoorziening.

FIFA

Fifa 24 spelen en bewegen: FIFA SKILL GAMES in de herfstvakantie!

16 oktober 2023

Dat belooft een spectaculaire middag te worden op 25 oktober in de herfstvakantie! Anderhalf uur het gloednieuwe FIFA 24 spelen op de Playstation 5 en anderhalf uur de leukste voetbalskills uitvoeren op het veld bij Wijkvoorziening 't Doesgoor!

Tai chi-lessen weer van start met demonstratie

7 september 2023

Elles Tenten is er weer helemaal klaar voor: het nieuwe tai chi-seizoen. De instructrice geeft op vrijdag 22 september een demonstratie, dus als je interesse hebt: doe mee! De gratis demonstratie op 't Doesgoor begint om 9.30 uur en duurt een uurtje.

De schilderclub van 't Doesgoor is er weer helemaal klaar voor

25 augustus 2023

Op maandagmiddag 11 september gaan ze weer van start, de (kunst)schilders op 't Doesgoor. Een leuke, diverse groep die al jarenlang met veel plezier de kwast in de hand neemt om mooie onderwerpen op het doek te krijgen.

Gerard Willems2

Even voorstellen: Gerard Willems. "Ik probeer vijf jaar vooruit te kijken".

1 mei 2023

Behalve Judith Leferink hebben we nog een fijne versterking binnen ons coördinatieteam van de Wijkvoorziening. Zijn naam: Gerard Willems. Ook hem stellen wij natuurlijk graag nader aan u voor.

Judith Leferink2

Even voorstellen: Judith Leferink. "Ik vind de verhalen achter mensen interessant".

26 april 2023

Voor de vaste gasten op 't Doesgoor zijn het geen onbekende gezichten meer. Gerard Willems en Judith Leferink versterken sinds kort het coördinatorenteam van de Wijkvooziening. We stellen ze graag nader aan u voor. Te beginnen met Judith Leferink.

Bootcamp light: plezier, koffie en bewegen

7 april 2023

Een nieuwe tak aan de toch al zo rijke boom vol activiteiten: bootcamp light. Sporten onder het motto: "Aj ma skik hebt".

Het sportteam: plezierig en nuttig voor de opleiding

15 december 2022

De Wijkvoorziening is veel meer dan alleen een organisatie voor buurtactiviteiten. Wat te denken van het sportteam? Enthousiaste studenten die als onderdeel van hun opleiding diverse activiteiten ondersteunen. 

 

'Groot Mens' Tim Bannink: "Het geeft je een trots gevoel"

2 juni 2022

Hartstikke leuk nieuws voor onze steunpilaar en buurtsportcoach Tim Bannink. Hij is door Salut benoemd als 'Groot Mens' tijdens de 'Week voor de Gezonde Jeugd'. "Het is toch een erkenning voor het werk dat je doet."

Elles Tenten: tai chi is goed voor lichaam én geest

16 april 2022

Een burn-out was veertien jaar geleden voor Elles Tenten de inleiding tot een leven met tai chi. Ze bekwaamde zich in de bewegingsleer, volgde een opleiding tot instructrice en geeft nu al vier jaar tai chi-lessen bij de wijkvoorziening op de vrijdagochtend.

De bootcamps van Esther: gezond en gezellig!

5 januari 2022

Het begin was door strengere lockdownmaatregelen iets anders dan gepland. Maar zelfs die konden de start van bootcamptrainingen bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor niet tegenhouden. Die trainingen worden op het nieuwe beweegpark gegeven door Esther van Wijnen. Ze is al jarenlang actief in sport en training. (Klik hier voor meer info over de bootcamp)

Ans en Nanni: de drijvende krachten achter de maandelijkse bingo

15 november 2021

Het is al jarenlang een vast ijkpunt op de Doesgoor-kalender: de maandelijkse bingo. Nanni Kalus (70) en Ans Slaghuis (68) zijn de enthousiaste drijvende krachten.

Sport en Spel dag succesvol!

20 oktober

Op woensdag 20 oktober organiseerden het Sportteam een Sport en Spel dag! Het was een zeer geslaagd evenement en rond de 140 kinderen hebben lekker bewogen.

Het Doesgoor in beweging: beweegpark is officieel geopend.

22 september 2021

In aanwezigheid van vele genodigden is op woensdag 22 september het beweegpark op het Doesgoor officieel geopend.

De eetgroep: het vaste ‘uitje’ van Joop Donninger

10 september 2021

Eén van de succespijlers van wijkvoorziening ’t Doesgoor is de eetgroep. Vier keer per week koken vrijwilligers een lekkere avondmaaltijd voor een gezellige groep. Eén van de vaste deelnemers is Joop Donninger die twee keer per week aanschuift.

De paden op en de lanen in met Evert Luth

30 juli 2021

Ze zijn onmisbaar voor onze wijkvoorziening: de vrijwilligers! Tijd om er één voor te stellen op onze nieuwe website. Evert Luth (70), de grote animator achter de wandelgroep op dinsdagmorgen en het schitterende mozaïekbord bij de ingang van ‘t Doesgoor. 

Copyright © 2024 Wijkvoorziening 't Doesgoor - Alle rechten voorbehouden -  Teksterij Schabbink | Design: BETS/Berthil Schabbink